Over haartranplantaties

Regelmatig krijgen wij vragen over de oorzaken van haarverlies en wat hier tegen gedaan kan worden. Onbewust zijn er veel mannen die zich zorgen maken over een terugtrekkende haarlijn. Omdat wij het belangrijk vinden om onze klanten hierover te kunnen adviseren zijn wij gaan samenwerken met Hair clinic Wolf , een specialist in haartransplantaties. Door de kennisdeling kunnen wij je als klant alles vertellen. Heb je vragen? Loop dan gewoon even bij ons binnen.

Bij een haartransplantatie worden haarzakjes – ook wel grafts genoemd – verplaatst vanuit de haarkrans achterop het hoofd naar het ontvangstgebied. De haarzakjes die uit de haarkrans groeien zijn erfelijk niet belast op kaalheid. Hierdoor blijven de haarzakjes ook op hun nieuwe plaats levenslang haar produceren.

Wanneer iemand kiest voor een haartransplantatie biedt Hair clinic Wolf twee technieken, namelijk Follicular Unit Extraction (FUE) en Direct Hair Implantation (DHI) . U kunt hier meer informatie vinden over de technieken FUEen DHI.

 Verder kun je voor meer informatie ook altijd een kijkje nemen op www.hairclinicwolf.nl.

Reserveer online